Vandenbussche-Lampo: al vier generaties ervaring!

BVBA Vandenbussche-Lampo in Sint-Andries is al vier generaties lang een familiebedrijf van loodgieters. Dat is het grote verschil met andere bedrijven: onze enorme ervaring! Daarnaast hebben we natuurlijk personeel dat zich voor de volle honderd procent inzet en een enorm machinepark met het bijbehorende nieuwste gereedschap. U vindt ons bedrijf op het industriepark "Waggelwater" bij Brugge.

 

Vandenbusche-Lampo biedt u het gemak dat allerlei services samen onder één dak te vinden zijn:

 

Dus als u een project wilt beginnen waar dakwerk, water en/of verwarming aan te pas komt, kies dan voor Vandenbusche-Lampo. Dat is de eerste stap naar zorgeloos genieten van al het hedendaagse huiselijk comfort. Elk project is voor ons een nieuwe uitdaging en wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 

Geef ons alle informatie over het project dat u wilt laten uitvoeren en vraag meteen vrijblijvend een offerte aan. Wij komen bij u op bezoek, luisteren naar uw wensen en noden en sommen daarna de verschillende mogelijkheden op. Zo vinden we samen de beste oplossing voor het probleem. Elke offerte is drie maanden geldig.

 

Neem contact op met Vandenbusche-Lampo te Sint-Andries voor meer informatie!

Omdat wij reeds de vierde generatie loodgieters zijn bij de BVBA Vandenbussche-Lampo, onderscheiden wij ons van de concurrentie door onze jarenlange ervaring. Tel daarbij ons uiterst gemotiveerd personeel dat zich dag in dag uit inzet voor onze klanten, ons groot machinepark en  bijhorende state-of-the-art gereedschappen, en u begrijpt waarom u aan ons een betrouwbare partner voor uw projecten hebt.

 

Wij nodigen u graag uit op onze vernieuwde website en staan u graag te woord!

 

Door vrijblijvend een aanvraag voor een offerte in te vullen bezorgt u ons al de nodige randinformatie omtrent de werken die u wenst uit te voeren.

 

Wij bezoeken u steeds op locatie, luisteren aandachtig naar uw noden en bieden u een overzicht van de verschillende mogelijkheden aan. Op die manier komen we tot de beste oplossing voor uw probleem.  Elke offerte is drie maanden geldig. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!